Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά στην Γαλλία.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Όροι Χρησης

Με το παρόν κείμενο, δηλώνεται κατηγορηματικά ότι ο παρών ιστότοπος και η μηχανή κρατήσεων είναι ιδιοκτησία και διαχειρίζεται από την Global Transfer Services Ltd (GTS Ltd) ιδιοκτήτη και διαχειριστή των ιστοτόπων taxireservations.com και bookyourtransfer.com.

Με την χρήση και την αποδοχή των όρων χρήσης της υπηρεσίας κρατήσεων μεταφορών απευθείας από τους ιστότοπους της GTS Ltd ή από οποιοδήποτε άλλο κανάλι διανομής, π.χ. συνεργαζόμενες ιστοσελίδες, αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους χρήσης, χωρίς καμιά απολύτως εξαίρεση :

Όροι Χρήσης
Η GTS Ltd διαθέτει για τους χρήστες διαδικτύου, άμεσους πελάτες και επαγγελματίες τουρισμού δεδομένα και υπηρεσίες που προσφέρονται από συνεργαζόμενα μέρη (εταιρίες μεταφορών, ταξί). Με αυτές τις υπηρεσίες ο τελικός χρήστης μπορεί να κάνει κράτηση και να πληρώσει την προσωπική του μεταφορά σε διάφορους διαθέσιμους προορισμούς ανά την υφήλιο.

Επιπρόσθετα όλες αυτές οι υπηρεσίες και τα προϊόντα, διέπονται και από τους όρους χρήσης του εκάστοτε συνεργαζόμενου μέρους. Οι όροι του κάθε επιμέρους τελικού συνεργάτη είναι στην διάθεση του μεταφερόμενου εάν ζητηθούν.

Η GTS Ltd δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε θέμα προκύπτει από άλλες προσφερόμενες υπηρεσίες του εκάστοτε συνεργαζόμενου μέρους – μεταφορέα πέρα από αυτές που έχουν προσφερθεί μέσα από την μηχανή κράτησης της GTS Ltd . Σε περίπτωση που διαφωνείτε ή δε σας ικανοποιούν απόλυτα οι όροι χρήσης, (είτε ως μεμονωμένο πελάτη του διαδικτύου , είτε ως τουριστικού επαγγελματία), τότε δεν εξουσιοδοτείστε να χρησιμοποιήσετε την παρούσα σελίδα/εφαρμογή κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Διαδικασία Κράτησης

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης θα λάβετε αυτόματα 2 e-mails.

E-mail επιβεβαίωσης της κράτησης (voucher)
O πελάτης επιβαρύνεται αποκλειστικά την ευθύνη να μας ειδοποιήσει σε περίπτωση που δεν το λάβει καθώς και να ελέγξει ότι όλες οι πληροφορίες που αναγράφονται στο e-mail έχουν καταχωρηθεί σωστά από τον πελάτη. Όλες οι πληροφορίες που εισήχθησαν ή ζητήθηκε να εισαχθούν κατά τη διαδικασία της κράτησης περιέχονται σε αυτό το e-mail καθώς επίσης και στην τελευταία σελίδα μετά την πληρωμή. Παρακαλείσθε να τυπώσετε αυτό το e-mail και να το έχετε μαζί σας κατά την διάρκεια της μεταφοράς.
Οποιαδήποτε τροποποίηση στα στοιχεία της κράτησης υπόκειται σε διαχειριστικές χρεώσεις (βλ. αναλυτικά κεφάλαιο : χρεώσεις τροποποίησης). Οποιαδήποτε ακύρωση υπόκειται σε χρεώσεις ακύρωσης (βλ. αναλυτικά κεφάλαιο : χρεώσεις ακύρωσης ) Σημείωση: Οι πληροφορίες της μεταφοράς αναγράφονται λεπτομερώς στο τελευταίο βήμα πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής της κράτησης. Παρακαλείσθε να ελέγξετε διεξοδικά τα στοιχεία της κράτησης σε αυτό το βήμα προς αποφυγή λαθών.

E-mail απόδειξης πληρωμής
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας και την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας θα σας σταλεί ένα e-mail απόδειξης πληρωμής Η συναλλαγή αυτή θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό σας ως: “Global Transfer Services Ltd”.

Χρεώσεις τροποποίησης

A. Η χρέωση τροποποίησης κράτησης για αλλαγές που γίνονται έως και έντεκα (11) ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς του πελάτη είναι: 5 € (ευρώ), 4 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 7 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα.

B. Η χρέωση τροποποίησης κράτησης για αλλαγές που γίνονται από 10 έως 4 (τέσσερις) ημέρες πριν την ημερομηνία μεταφοράς του πελάτη είναι: 7 € (ευρώ), 5,5 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 10 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα.

C. Η χρέωση τροποποίησης κράτησης για αλλαγές που γίνονται τις τρεις τελευταίες ημέρες (0 έως 3) πριν την ημερομηνία μεταφοράς του πελάτη είναι: 12 € (ευρώ), 9 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 17 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα. Η εταιρία δεν εγγυάται στον πελάτη θα ικανοποιηθούν τροποποιήσεις που θα ζητηθούν 48 ώρες πριν την μεταφορά του.

D. Σημείωση: Η εταιρία παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα αναστολής της κράτησής τους, καθώς και του δικαιώματος χρήσης αυτής εντός 6 μηνών από την αρχική κράτηση. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν πραγματοποιήσει την μεταφορά του εντός προθεσμίας η εταιρία δε θα αποζημιώσει τον πελάτη. Η διαδικασία αναστολής κράτησης κοστίζει 15 € (ευρώ), 12 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 22 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα. Ο πελάτης δεν έχει δικαίωμα να αναστείλει την μεταφορά του το τελευταίο 48ωρο πριν την ώρα έναρξης της μεταφοράς του.

Σημαντική σημείωση: Για τροποποιήσεις ή τυχόν αλλαγές που θα ζητηθούν εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της μεταφοράς, π.χ. επιπλέον όχημα, μεταφορές για διαδρομές που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων κ.τ.λ. η εταιρία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της αλλά δε μπορεί να εγγυηθεί την πραγματοποίηση τους.

Ακυρώσεις
Οι ακυρώσεις κρατήσεων θα πρέπει να γίνονται πάντα γραπτώς με e-mail από τον πελάτη. Σε όλες τις περιπτώσεις ακύρωσης μιας κράτησης ο πελάτης θα χρεωθεί αρχικά το 5% του ποσού της κράτησης καθώς επίσης και τις παρακάτω χρεώσεις ανά περίπτωση :

A. Για όλες τις ακυρώσεις μέχρι και 20 μέρες πριν την ημερομηνία της μεταφοράς η χρέωση είναι 15 € (ευρώ), 12 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 22 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα για κάλυψη εξόδων διαχείρισης.

B. Για όλες τις ακυρώσεις για το διάστημα από την 19 ημέρα μέχρι και τη 10 ημέρα πριν την ημερομηνία μεταφοράς η χρέωση είναι 20 € (ευρώ), 15 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 30 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα για κάλυψη εξόδων διαχείρισης.

C. C. Για όλες τις ακυρώσεις για το διάστημα από την 9 ημέρα μέχρι και τη 2 ημέρα πριν την ημερομηνία μεταφοράς η χρέωση είναι 25 € (ευρώ), 19 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 37 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα για κάλυψη εξόδων διαχείρισης.

D. D. Για όλες τις ακυρώσεις των τελευταίων 48 ωρών πριν την ημερομηνία και ώρα της μεταφοράς καθώς και για τις περιπτώσεις όπου ο πελάτης δεν εμφανιστεί στο σημείο έναρξης μεταφοράς η εταιρία δεν οφείλει καμία αποζημίωση στον πελάτη.

Σημαντικές Επιπλέον Παρατηρήσεις
Η εταιρία μας παρακολουθεί τις ώρες αφίξεων οπότε θα σας περιμένουμε ανεξαρτήτως της καθυστέρησης που μπορεί να υπάρξει. Στην περίπτωση που ο οδηγός και ο πελάτης δεν καταφέρουν να συναντηθούν στο καθορισμένο σημείο συνάντησης, η εταιρία θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου.

Ωστόσο είναι ευθύνη του πελάτη να παράσχει στην εταιρία ένα σωστό και σε ισχύ τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί με τους απαραίτητους διεθνής τηλεφωνικούς κωδικούς, κατά τη διαδικασία της κράτησης, έτσι ώστε να είναι εφικτή η επικοινωνία με τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν παράσχει στην GTS Ltd ένα σωστό τηλέφωνο επικοινωνίας, τότε αυτομάτως αποδέχεται την ευθύνη της από μέρους του επικοινωνίας με την εταιρία ώστε να συναντήσει τον οδηγό του.

Δεν θα υπάρξει αποζημίωση στον πελάτη i) εάν η εταιρία αδυνατεί να επικοινωνήσει με τον πελάτη λόγω μη ισχύοντος τηλεφωνικού αριθμού με αποτέλεσμα μη πραγματοποίηση της μεταφοράς ii) εάν οι ταξιδιώτικες πληροφορίες που δόθηκαν δεν είναι σωστές (π.χ. αριθμός πτήσης, ώρα άφιξης) με αποτέλεσμα μη πραγματοποίηση της μεταφοράς καθώς δεν θα υπάρχουν τα σωστά στοιχειά για παρακολούθηση της άφιξης.

Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειαστεί επιπλέον - διαφορετικά οχήματα από όσα έχουν ζητηθεί κατά τη διαδικασία της κράτησης (π.χ. περιπτώσεις με μεγάλο αριθμό αποσκευών, εμφάνισης επιπλέον ατόμων κ.τ.λ.) θα υπάρξουν νέες χρεώσεις σύμφωνα με τα επιπλέον - διαφορετικά οχήματα..

Ασυνήθιστα αιτήματα, που δεν περιλαμβάνονται στο σύστημα κρατήσεων είναι πάντα ευπρόσδεκτα και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να τα ικανοποιήσει. Παρ' ολ' αυτά δεν μπορεί να υπάρξει καμία εγγύηση ότι τα αιτήματα αυτά θα ικανοποιηθούν.

Η τιμή χρέωσης για όλους τους προορισμούς περιλαμβάνει όλα τα κόστη, συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου αναμονής του οδηγού μετά την άφιξη σας. Ωστόσο, ο πελάτης έχει 1 ώρα δωρεάν χρόνου αναμονής του οδηγού μετά την άφιξη της πτήσης του. Μετά το πέρας της πρώτης ώρας ο πελάτης θα χρεωθεί 19 € (ευρώ), 17 GBP (λίρες Αγγλίας) ή 28 USD (δολάρια ΗΠΑ) με βάση το επιλεγμένο νόμισμα για κάθε μισή ώρα παραμονής του οδηγού στο αεροδρόμιο ώστε να καλύψει το κόστος της στάθμευσης.

Η Global Transfer Services δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά στις μεταφερόμενες αποσκευές.

Αποζημιώσεις
Η GTS Ltd σε καμία περίπτωση δεν αποζημιώνει ποσά που υπερβαίνουν το ποσό που έχει πληρώσει ο πελάτης στην εταιρία. Στην ασυνήθιστη περίπτωση που η εταιρία δεν κατορθώσει να πραγματοποιήσει τη μεταφορά που έχει πληρώσει ο πελάτης, τότε ο πελάτης μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση που δεν θα υπερβαίνει το χρηματικό ποσό που έχει καταβάλει στην εταιρία για την εν λόγω μεταφορά.
Σημείωση: Για όλους τους προορισμούς για τους οποίους παρέχονται υπηρεσίες μεταφοράς από την εταιρία, οι οδηγοί διατηρούν το δικαίωμα άρνησης της μεταφοράς προς τον πελάτη στην περίπτωση που ο πελάτης είναι μεθυσμένος, έχει επιθετική ή προσβλητική προς τον οδηγό συμπεριφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα υπάρξει αποζημίωση στον πελάτη. Σε περιπτώσεις πρόκλησης ζημιών από τον πελάτη η GTS Ltd διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διώξεις, καθώς και να ζητήσει την αποζημίωση των όποιων ζημιών.

Ασφάλιση Αυτοκινήτων
Η GTS Ltd συνεργάζεται μόνο με οχήματα που καλύπτονται από την δια νόμου υποχρεωτική ασφάλιση τους και συνεπώς η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το όχημα και τον ιδιοκτήτη του οχήματος που υπόκεινται στο εκάστοτε κρατικό νομικό και θεσμικό πλαίσιο.

Προστασία Δεδομένων
Η GTS Ltd διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνει από τους πελάτες. Οι πληρωμές μέσω του διαδικτύου προστατεύονται από πιστοποιημένη από την Thawte International ασφαλή σύνδεση.

Πνευματικά Δικαιώματα
Όλες οι υπηρεσίες, ο κώδικας, τα γραφικά και ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων έχουν κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα χρήσης που προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε χρήση του περιεχομένου αυτού χωρίς την έγγραφη συναίνεση έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους αυτούς και διώκεται ποινικά. Δεν επιτρέπεται η χρήση του περιεχομένου που σχετίζεται με λογότυπα, εμπορικά σήματα, σλόγκαν, εμπορικών ή διαφημιστικών πληροφοριών Εκτός στην περίπτωση όπου η GTS Ltd συμφωνήσει εγγράφως με το άλλο μέρος.

Η GTS Ltd διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να τροποποιήσει τους παρόντες όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η χρήση της εφαρμογής υπόκεινται πάντα στους πιο πρόσφατους όρους χρήσης που είναι εμφανής και εν ενεργεία στο διαδίκτυο.

Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τους παρόντες όρους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν την ερμηνεία τους, επιλύεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια της Αγγλίας.


Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες της Γαλλίας.