Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά στην Γαλλία.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Ταξιδιωτικοι Πρακτορες

Είστε ταξιδιωτικός πράκτορας; Θέλετε να κάνετε κράτηση για μεταφορά για τους πελάτες σας από ή προς αεροδρόμιο, λιμάνι, ξενοδοχείο;

Αν απαντήσατε ναι σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε έχουμε το τέλειο πρόγραμμα συνεργασίας για το γραφείο σας. Κατ 'αρχάς, επιτρέψτε μας να σας πουμε για το τι κάνουμε εδώ στο Francetaxireservations.com. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας προσωπικών μεταφορών από αεροδρόμια / λιμάνια / ξενοδοχεία για μικρές ομάδες καθώς και μεμονωμένους ταξιδιώτες σε όλη την Γαλλία. Όλες οι κρατήσεις για τις μεταφορές γίνονται μέσω του online συστήματος κρατήσεων μας, επιβεβαιώνονται αμέσως κατά την κράτηση και υποστηρίζονται 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα / 365 μέρες το χρόνο!

Τι μπορούμε να προσφέρουμε γραφείο σας; Ένα προσωπικό λογαριασμό με τον οποίο θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο σύστημά μας. Μέσω αυτού του λογαριασμού μπορείτε να ολοκληρώσετε τις κρατήσεις των πελατών σας, όπως θα κάνατε κανονικά μέσω του site μας. Αυτός ο λογαριασμός θα είναι σε μειωμένες τιμές (NETT rates) και είναι εύκολο να δημιουργηθεί με απολύτως κανένα κόστος ή δέσμευση ελάχιστου αριθμού κρατήσεων. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε δοκιμάζοντας τις υπηρεσίες μας για ένα χρονικό διάστημα για να δείτε εάν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας


Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες της Γαλλίας.