Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά στην Γαλλία.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Ταξιδιωτικα Portals

Έχετε ταξιδιωτική ιστοσελίδα ή ιστοσελίδα ξενοδοχείου; Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας έχουν την ανάγκη να κλείσουν την προσωπική τους μεταφορά απο αεροδρόμιο, λιμάνι ή ξενοδοχείο; Αν ναι, τότε οι υπηρεσίες μας θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τους χρήστες σας ως μια χωρίς άγχος λύση προσωπικής μεταφοράς για οποιοδήποτε προορισμό κι αν επιλέξουν!

Στο Francetaxireservations.com διακρινόμαστε για την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλους, είτε είναι μεμονωμένοι επιβάτες είτε είναι μικρές ομάδες, στην Γαλλία. Το online σύστημα κρατήσεων μας είναι εύχρηστο και όλες οι μεταφορές είναι άμεσα επιβεβαιωμένες μόλις ο χρήστης ολοκληρώσει τη διαδικασία της κράτησης. Όλες οι μεταφορές υποστηρίζονται 24/7 κάθε μέρα του χρόνου!

Τι μπορεί να σας προσφέρει λοιπόν το πρόγραμμα συνεργασίας με εμάς; Με λίγα λόγια, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το μηχανή κρατήσεων μας με τον μοναδικό κωδικό για εσάς που μπορείτε να τοποθετήσετε στην σελίδα σας. Μέσω αυτή της μηχανής οι πελάτες σας μπορούν να κλείσουν και να πληρώσουν για τις μεταφορές τους απευθείας στον προορισμό της επιθυμίας τους. Για κάθε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας σας μια προμήθεια θα καταβάλλεται σε εσάς (με ασφαλές σύστημα, δεν χρησιμοποιούνται cookies). Φυσικά, όλες οι κρατήσεις καταγράφονται άμεσα και έχετε πλήρη πρόσβαση στον εταιρικό λογαριασμό σας ώστε να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας. Για την συνεργασία αυτή δεν απαιτείται κάποιο τέλος ούτε ελάχιστος αριθμός κρατήσεων. Δεν κερδίζουν μόνο οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας αλλά κι εσείς!


Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες της Γαλλίας.